22 fjurta shqipe

Qe 22 fjalë të urta nga të folme të ndryshme të shqipes…

ngokho-gr11

ngokho-t8

ngokho-gr10

ngokho-t7

ngokho-gr9

ngokho-gp2

ngokho-gr8

ngokho-t6

ngokho-gr7

ngokho-t5

ngokho-gr6

ngokho-t4

ngokho-gr5

ngokho-gp1

ngokho-gr4

ngokho-t3

ngokho-gr3

ngokho-t2

ngokho-gr2

ngokho-t1

ngokho-gr1

ngokho-a1

Nga Agim Morina

Gjuhëtar, artist, poet, dhe mësues shqiptar nga Prizreni. I mërguar në Londër prej viteve 1990. Përkrah Shqipen e Përbashkët me paskajore gege dhe me R-në toske.

1 koment

  1. Shum m’pëlqynë, do ma shum se tjerat, po veç njanën se kuptova, qeta: “ma mirë nji i marrë taman, sesa nji i meçëm përgjysë”.

Komentet janë mbyllur.