Bukuri nga Thethi

Ilir Seci ndan këto foto nga udhëtimi i tij në Theth dhe katunde tjera të trevës së Shalës.

Bjeshkët shqiptare nga avioni
Bjeshkët shqiptare nga avioni
Pamje nga Boga
Pamje nga Boga
Gardh në Bogë
Gardh në Bogë
Gur kandi, simbol i pjellorisë
Gur kandi, simbol i pjellorisë
Gur gjigand — A thue e ka sjellë këtu ndonji kreshnik?
Gur gjigand — A thue e ka sjellë këtu ndonji kreshnik?
idilë
idilë
Udhëtregues për në Theth
Udhëtregues për në Theth
Kisha e Thethit
Kisha e Thethit
Kisha në Theth rranzë kreshtave malore
Kisha në Theth rranzë kreshtave malore
Kreshtë malore
Kreshtë malore
Kullë në Theth
Kullë në Theth
Gjelbrim rreth shtëpisë, Theth
Gjelbrim rreth shtëpisë, Theth
Kulla e ngujimit, Theth
Kulla e ngujimit, Theth
Kullë shaljane
Kullë shaljane
Mbrendia e kullës
Mbrendia e kullës
Kulla, kati i parë
Kulla, kati i parë
Ahuri i kullës
Ahuri i kullës
Guri i pjellorisë
Guri i pjellorisë
Thethi, mbasdite
Thethi, mbasdite
Thethi në buzëmbramje
Thethi në buzëmbramje
Theth, mbramje
Theth, mbramje
Tanëpamje nga Thora
Tanëpamje nga Thora
Lama e sanës
Lama e sanës
Qafë-Thora
Qafë-Thora
Shteg malor
Shteg malor
Kisha e Shkrelit
Kisha e Shkrelit
Lumi Shala
Lumi Shala
Model i Villës Gjeçaj
Model i Villës Gjeçaj
Mbrenda Villës Gjeçaj
Mbrenda Villës Gjeçaj
Botuar më
Kategorizuar si Ditár Etiketuar me

Nga Ilir Seci

I diplomuem për gjuhë e letërsi në Shkodër, Iliri ka qenë gazetar i Rilindjes së Prishtinës kur dilte në Tiranë. Sot asht mërgimtar i yni në Nju-Jork, ku merret me biznes dhe shkruen për shqiptarinë.