Delmet e Amerikës

Ilir Seci në Nevada, me dhentë e egra në prapavijë

Dhentë brinamëdha të Sierra Nevadas — që anglisht u thonë bighorn sheep e në gjuhë shkence Ovis canadensis sierrae — janë nji lloj delmesh të egra që gjinden në malet e Sierra Nevada, në dy shtete, atë të Nevadas dhe …

Botuar më
Kategorizuar si Ditár Etiketuar me