Linuxi në vend të Windowsit

Tryeza e Linux Mintit 19.3, me në prapavijë foto të Thethit, shkrepë nga Ilir Seci

Ke kompjuter me Windows 7? Me siguri të ka dalë në ekran njoftimi se Microsofti nuk e mbështet ma këtë version të sistemit operues dhe të fton me ble Windows 10-shin. Ma së miri është mos me ble asgjë, por …