Letër e Namik Ressulit

Qe nji letër që Namik Ressuli ia dërgoi Tajar Zavalanit më 23 janar 1958 nga Torino. Faksimilja e origjinalit të shtypur me makinë shkrimi ndodhet më poshtë.

Kliko mbi pamje për me i pa në madhësi të plotë:

1938-ressuli-zavalnit-txt

1938-ressuli-zavalanit

Origjinali në formatin JPG (madhësia e skedarit: 4.2 MB)

Nga Agim Morina

Gjuhëtar, artist, poet, dhe mësues shqiptar nga Prizreni. I mërguar në Londër prej viteve 1990. Përkrah Shqipen e Përbashkët me paskajore gege dhe me R-në toske.