Letër e pabotueme e Gjergj Fishtës

Poeti dhe prifti françeskan e shkroi këtë letër për me u mbrojtë ndaj akuzave për shpërdorim të pronës së kishës:

1908-05-12_fishta-1 1908-05-12_fishta-2 1908-05-12_fishta-3

Nga Agim Morina

Gjuhëtar, artist, poet, dhe mësues shqiptar nga Prizreni. I mërguar në Londër prej viteve 1990. Përkrah Shqipen e Përbashkët me paskajore gege dhe me R-në toske.