Qeveria Kurti për reciprocitetin

Foto: Kufiri Kosovë–Serbi (prerë, Krzysztof Dudzik, 2010, me licencë CC BY-SA 3.0)
Foto: Kufiri Kosovë–Serbi (prerë, Krzysztof Dudzik, 2010, me licencë CC BY-SA 3.0)

Vendimet dhe urdhëresat

Dokumente të tjera

Paraqitje në medie

Intervistë në TV për reciprocitetin:

(Transkript: «Dedaj: Reciprociteti është masë ligjore që e lejon OBT-ja, ekonomikisht Kosova është dëmtuar», Koha.net, 1.4.2020)

Shpjegim rreth mosnjohjes së personalitetit juridik të shoqërive tregtare:

Reagim i ministres së Ekonomisë, znj. Rozeta Hajdari, ndaj shfu­qizimit të ve­n­dimeve për reciprocitetin:

Foto: Kufiri Kosovë–Serbi (qethë, Krzysztof Dudzik, 2010, me licencë CC BY-SA 3.0)

Nga Plisi

Themelu më 28 nëntor 2012, Plisi është sajt për qytetari dhe shqiptari.