Harta e Kosovës së copëtuar :(

Nacionalistët sërbë kanë propozu ndarjen e vendit tonë qysh në fillimvitet 1990.

Nga Plisi

Themelu më 28 nëntor 2012, Plisi është sajt për qytetari dhe shqiptari.